Keskilinnan ritarit

Kolmiosainen fantasiasarja heittää lukijan keskelle ritarien valtajuonitteluita!Aseenkantajan kunnia

“Sukuhuoneissa tiedettiin hyvin, että ritarin ja hänen aseenkantajansa välinen suhde oli jotain erityislaatuista. Niin kuin kuninkaalle suotu valta ja velvollisuus kansaa kohtaan, myös ritarin ja aseenkantajan palvelusuhde oli pyhä. Parhaimmillaan siinä oli jotain puhdasta ja koskematonta, jotain mikä loi suojaa ja turvaa kummallekin osapuolelle.”

Aseenkantajan kunnia on Keskilinnan ritarit -sarjan ensimmäinen osa. Nuori aseenkantaja Konno Nasovalainen on valmis astumaan ritari Jehrem Kovdasin palvelukseen. Mutta kun Jehrem kieltäytyykin valitsemasta Konnoa, romahtaa nuoren aseenkantajalupauksen tulevaisuus. Konno on suoriutunut tehtävistään kaikin puolin moitteettomasti. Mikä meni vikaan? Entä mitä tapahtui Jehremin edelliselle aseenkantajalle?

Keskiaikaistyyppinen fantasiatarina tarjoaa murhan ja poliittista kieroilua. Ennen kaikkea se on kaunis tarina ystävyydestä ja rajat ylittävästä rakkaudesta. Se kertoo Konnon kasvutarinan oppipojasta mestariksi ja Jehremin, kokeneen ja arvostetun ritarin, muutoksesta.

Sähkökirjana julkaistava Aseenkantajan kunnia ei ole Don Quijoten toisinto eikä tässä kokoonnuta pyöreän pöydän ympärille – Aseenkantajan kunnia on se erilainen ritaritarina.

ePub
Sivumäärä: n. 87
ISBN: 978-952-6642-13-0
Osuuskumma-kustannus

Julkaistu 9/2013

Ostolinkit: 

Into eBooks
Elisa Kirja

***


Ritarin ansio

“Ajatukseni kärjistyvät lopulta yhteen tosiasiaan. Jehrem tarvitsee apua, enkä minä voisi elää omantuntoni kanssa, ellen sitä antaisi. Kuollut ei voi pyytää anteeksi tai osoittaa katumusta. Kuolleelle ei voi kostaa.”

Vauhtia  ja juonittelua tarjoava romanttisviritteinen veijarifantasia saa jatkoa, kun rakkaudessa pettynyt entinen ritari Jehrem Kovdas palaa Keskilinnaan selvittämään isänsä kuolemaan johtaneita tapahtumia.


Lukunäytteen pienoisromaanista pääset lukemaan tästä linkistä.

ePub
Sivumäärä: n. 80
ISBN: 978-952-6642-25-3
Osuuskumma-kustannus

Julkaistu 6/2014

Ostolinkit:

Elisa Kirja

***


Kuninkaan tahto


"Kauneinta antautumisessa on rohkeus."

Keskilinnan ritarit -trilogian päätösosassa Konnon ja Jehremin suhde etsii tasapainoaan, jota horjuttaa kuninkaan määräämä tehtävä. Voiko ritarin ja aseenkantajan rakkaus todella toteutua?

Kuninkaan tahto vie Konnon ja Jehremin uuden tapauksen pariin. Kaksikko matkaa jälleen Delviin, mutta Jehremillä on omat epäilyksensä tehtävän laadusta. Ja mitä loppujen lopuksi Meriolle, Jehremin murhatulle aseenkantajalle, kävi?

Se erilainen ritaritarina on päässyt kolmanteen ja samalla viimeiseen

osaansa. Keskiaikaistyyppinen fantasiatrilogia ritarin ja hänen
aseenkantajansa välisestä suhteesta sisältää romantiikkaa, erotiikkaa ja valtasuhteiden puimista.

ePub
Sivumäärä: n. 90
ISBN: 978-952-6642-30-7
Osuuskumma-kustannus

Julkaistu 2/2015

Ostolinkit:

Elisa Kirja

***

Koko trilogia yksiin kansiin painettuna!

Painettu versio sisältää bonusluvun ja kartan.

Ostolinkit:

Kustantajalta

Helsinki: Aavetaajuus
Tampere: Tulenkantajien kirjakauppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti