4.10.2011


Magdalena Hai haastoi minut blogissaan kertomaan itsestäni kahdeksan asiaa, joita en ole aiemmin kertonut (otan vapauden rajata asiat niihin, joita en ole tässä blogissa kertonut). Äiti, jos luet tätä blogia, silmät kiinni.

Ei vaiskaan.

Nyt seuraa sitä napanöyhtää:

1) Täytesana, joka vainoaa minua teksteissäni jatkuvasti on jo. Joskus jälkeenpäin joudun siivoamaan niitä joka toisesta lauseesta kunnes tulen aivan vainoharhaiseksi ja vakuutun, ettei yksikään jo-sana kuulu paikalleen.

2) En koskaan jaksanut lukea Tolkienin Tarua sormusten herrasta loppuun asti. Tuntui, että kuvailut kanervapeltojen läpi vaeltamisesta olivat loputtomia. Tylsistyin.

3) En pidä auringonotosta. Kuumuus ahdistaa eikä ihoni rusketu helposti. Minussa on punapään verta.

4) Ensimmäinen kirja, jonka luin ihan itse ja omin avuin oli Nanny Flinkkilän Vippeli. Hauska sattuma, että kirjan kustantaja oli Karisto!

5) Lapsena salakuljetin kesyrottia kotiin ja pidin niitä vaatekaapissani piilossa.

6) Pidän kissoista.

7) Kirjahyllyni on järjestetty lähinnä sen mukaan, miltä kirjojen selkämykset näyttävät vierekkäin. Ne ovat siis melko sekaisin enkä usein löydä etsimääni.

8) Todistettavasti ensimmäiset sanani ovat olleet kukka ja kakka. Ihan osuvaa puutarhurille, sillä se olen koulutukseltani.


Haastan seuraavat blogistit kertomaan itsestään kahdeksan asiaa, joita ei ole aiemmin kertonut: Hanna, Anne Tammelin, Minna Kristiina. Heille myös palkintonappi "A Blog with Substance". Pahoittelen, jos haaste on entuudestaan tuttu -- silloin siihen ei toki tarvitse vastata.

2 kommenttia:

  1. Hui! No pakkohan tuo on ottaa vastaan. Muistilappu mielen seinään kiinni pistetähän. :)

    VastaaPoista
  2. Anne, hahaa, samoilla sanoilla olet sinäkin luemma (sivuhuomio: voiko tätä sanaa käyttää? vrt. 'näemmä', 'kuulemma') aloittanut puhumaan. Perusasiat hallussa! :D

    VastaaPoista