8.11.2011

Nomen est omen?

Kulmakarvani hieman nousivat ja suupielet myös, kun kävin katsomassa millä hakusanoilla blogiini on löydetty.

"Palkittu esikoiskirjailija" kuulostaa hyvältä -- ja kun fantasiasta on kyse, tätähän sopii suorastaan pitää ennustuksena!

"Neitsyyden hinta" puolestaan kalskahtaa hieman kolkolta, mutta tuo hyvän synkeän säväyksen edellä mainittuun ennustukseen. Tarinoissa mikään hyvä ei tule ilmaiseksi tai jos vaikuttaa siltä, että tulee, seuraamukset viimeistään tasoittavat tilit.

Koska ennustukset tapaavat olla monitulkintaisia, toivon, ettei tästä ole kyse: "Palkitun esikoiskirjailijan hinta on neitsyys"! :D

4 kommenttia:

 1. Mua hieman harmittaa, kun mun sivuille tullaan ihan vaan osuvilla hakusanoilla. Lapset, lasten sadut, peikot, keijut, värityskuvat jne. Hassuimmat hakusanat on tähän mennessä olleet "pieru" (täysin oma vika) ja "hai liha" (jaiks! :O ) Tai hyvähän se on, kun se varsinainen kohdeyleisö löytää sivulle, mutta jään selvästikin jostain paitsi. Hitto vie!

  "Palkittu esikoiskirjailija" kuulostaa hienolta! Enne, selvästi. :)

  VastaaPoista
 2. Magdalena Hai, eiköhän sinullekin vielä joitain hauskoja hakusanoja kerry. :)

  Tosissani en kauheasti palkintoja jää odottelemaan, mutta mukavaa on että sentään hakusanalla on palkittu!

  VastaaPoista
 3. Oma suosikkini hakusanoista, joilla blogiini on päädytty, on edelleen vanha kunnon "mummoporno", joka on toistaiseksi aiheuttanut pettymystä ainakin neljälle ihmispololle.
  Pistää tosiinaan miettimään, millaista sakkia ne harvat lukijani sitten ovatkaan...

  VastaaPoista