1.1.2012

Julkaisujen vuosi

Tänään on vuoden ensimmäinen päivä ja vuoden ensimmäinen julkaistava fiktiivinen tekstini on ilmestynyt. Usvazine on palannut tauon jälkeen ja tarjoaa runsaasti lukuelämyksiä jälleen. Sinne on päässyt nyt yksi novelleistani. Lukekaa ja kertokaa, mitä pidätte -- tai ainakin lukekaa!

Näyttää siltä, että vuodesta 2012 on tulossa minulle hyvin merkityksellinen julkaisuvuosi. Luvassa ei ole pelkästään esikoisromaani vaan työn alla on useampia lyhyempiä kirjoitusprojekteja. Yksityiskohtiin en vielä mene, mutta spefin puitteissa liikutaan. Jos hyvin käy, tulossa on Usvazine-novellin lisäksi kolme muuta novellia, mutta missä ja milloin jääköön nähtäväksi. Näppäimistöllä riittää siis rapinaa!

7 kommenttia:

 1. Onnea kustannussopimuksestasi! Olisinpa itsekin jo samassa vaiheessa, mutta vielä vaan saan kustantamon päätöstä odotella. Olen päättänyt ryhdistäytyä ja jatkaa kesken jääneen toisen kirjani loppuunsaattamista sekä kirjoittelen juttuja varastoon.
  Hienoa että olet löytänyt kanavan myös novelliesi julkaisuun. Uskon että julkaistut tekstit kannustavat jatkamaan vaikka joskus niitä takapakkeja tuleekin. Tsemppiä siis alkaneeseen kirjoittajavuoteesi:)

  VastaaPoista
 2. Marke, kiitos onnitteluista ja paljon sisua sinullekin kirjoittamiseen! Kustantamon päätöksiä odotellessa parasta lienee kirjoitustyön jatkaminen, joka luonnollisesti rakentaa pohjaa tulevalle. Joskus käykin niin, ettei se ensimmäiseksi lähetetty käsikirjoitus ylitä kustannuskynnystä, mutta toinen ylittääkin! :)

  Takapakkeja tulee aina -- sitä ei voi estää, kun on elämästä kysymys, mutta nyt tuntuu hyvältä se, että niin moni teksti on näkemässä päivänvalon. Se luo tunteen, ettei kirjoita turhaan.

  VastaaPoista
 3. Luin novellin, se on upea! Kaunista kieltä ja mielettömän hieno tunnelma, värisyttävä, olen ihan kananlihalla :)

  VastaaPoista
 4. Kävin lukemassa novellisi ja yhdyn Anun ajatuksiin. Kiehtovaa että olit valinnut pääosaan vanhan papan, jotenkin niin hellyttävää;) Olit vieläpä saanut vangittua sen tunnelman ja iän tuoman ajatustenkulun hienosti. Kirjan kirjoittamisprosessia käsittelen tällä hetkellä myös omassa blogissani ja mielenkiintoiselta vaikuttaa teidän kirjoittavien bloggaajien ajatukset aiheesta.

  VastaaPoista
 5. Anu, oi kiitos kauniista sanoistasi! Menin itsekin kananlihalle -- siis sanoistasi. :)

  Marke, kiitos! Ihana kuulla mielipiteitä! Vanhuus on minusta kiinnostava vaihe ihmisen elämässä. Tulen varmasti käsittelemään sitä myöhemminkin kirjoituksissani.

  VastaaPoista
 6. Hieno novelli oli! Hauska nähdä, mitä tuleva vuosi tuokaan tullessaan. Tiedätkö jo tarkemmin, milloin Mifongin perintö julkaistaan?

  VastaaPoista
 7. Magdalena Hai, kiitos! Tuleva vuosi saa sukat rullalle jo pelkästä ajatuksesta...

  Mifongin perinnön julkaisupäivää ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta huhtikuuhun tähdätään. Kenties Tampereen kirjamessujen aikoihin?

  VastaaPoista