22.10.2014

Tyyntä messumanian edellä

Suomen isoimmat kirjamessut alkavat huomenna Helsingissä. Olen mukana Osuuskumman ja Myllylahden väreissä, ja meikätytön voi bongata vähintään seuraavista paikoista:

Perjantaina olen Myllylahden osastolla 7e59 klo 17.00-17.30, jos joku haluaa tulla kirjaostoksille, signeerausta hakemaan tai muuten vain juttelemaan.

Lauantaina hetkun hyvin suurella todennäköisyydellä muissa maisemissa, mutta sunnuntaina palaan kuin väärä raha. Silloin minut löytää Osuuskumman ja Robustoksen yhteisosastolta 6e131 Louhi-lavan, kahvilan ja Eino Leino -lavan muodostaman kolmion keskeltä.

Tänä vuonna otan Helsingin hieman keveämmän kaavan kautta: viime vuoden nelipäiväiset olivat aikamoinen ponnistus ja nyt täytyy säästellä paukkuja kirjoittamiseen. Mifongin kätkemä on tiiviisti työn alla ja siinä sitä takomista riittää. On kyllä tuntunut ihanalta palata kässärin pariin. Tutut, rakkaat henkilöt mutta uudet haasteet ja seikkailut! Kirjoittaja on etuoikeutetussa asemassa, kun pääsee kokemaan kaiken jännän ja sykähdyttävän ennen lukijaa.

Messuilla nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti