30.1.2017

Kirjoittamista Seulasten alla

Viimeiset kaksi viikkoa on kulunut tiiviisti tekstin ja tarinan äärellä. Ajatus irtiotosta retriitin muodossa on osoittautunut erinomaiseksi. Netin ja puhelimien olemassa olosta huolimatta välimatka rauhoittaa kummasti kaaoksen ja hälinän, joka kotinurkissa vaanii.

(c) J.S. Meresmaa

Aurinko on painumassa juuri mailleen. Kaukainen lentokone jakaa kultaisella viivalla taivasta kahtia. Valon läsnäolo, lämpö, erilainen ympäristö äänineen ja tuoksuineen on ollut kirjoittajaminälleni kuin olisi lähteelle päässyt.


(c) J.S. Meresmaa

(c) J.S. Meresmaa

Eilen seisoin pimeän meren äärellä. Aallot huokailivat jaloissani. Kärsivällinen katse sytytti lisää tuikkeita ylös tähtitaivaalle. Seulaset, ne kutsuivat minua.


(c) J.S. Meresmaa

2 kommenttia:

  1. Terveiset täältä Mijasin kylästä, jossa pidämme ystäväni kanssa omatoimista kirjoittamisretriittiä! Olipa hauska huomata, että joku muukin on saanut saman idean: vuokrata Espanjasta villa, jonne vetäytyä kirjoittamaan. Meidän rupeamamme on tosin vain parin viikon mittainen, ja nyt melkein puolivälissä voin sanoa, että kyllä kannatti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla! :) Omatoiminen retriitti on kyllä osoittautunut helmeksi ideaksi -- maisemanvaihdos ja kollegiaalinen tsemppi tekevät ihmeitä, auringosta puhumattakaan!

      Poista