10.11.2017

Juhlan aika

Eilen matkamittariin kertyi 370 kilometriä, kun käväisin Naantalissa kertomassa kirjailijaksi tulemisesta ja erilaisten maailmojen rakentamisesta lämminhenkisessä Kirjahyrrä -tapahtumassa.

Tänään ajattelin liikkua vain 16 kilometrin verran, mutta senkin iloisissa tunnelmissa: nimittäin juhlistamme Saara Henrikssonin kanssa 10-vuotiseksi kuin varkain hujahtanutta taiteilijataivaltamme! Tutustuimme Saaran kanssa Oriveden opiston kurssilla, jossa työstimme kumpikin esikoisromaanikässäreitämme.

Mifongin perintö saikin komeat julkkarijuhlat Telakalla (ehkä ikimuistoisimmat minulle kaikista juhlista), mutta seuraavien osien kohdalla en tullut juhlia järjestäneeksi. Vaan nyt, kun sarjan kuudes ja viimeinen osa on ilmestynyt, on aika pitää kekkerit. Mifongin kaatajaiset, kuten armas kustini sanoi! (Iso jysäys siis tulossa...?)

Lämpimästi tervetuloa siis tänään Tulenkantajien kirjakauppaan Tampereen Hämeenpuistoon! Aloitamme tilaisuuden klo 18. Luvassa on haastatteluja, muisteluita, pikku naposteltavaa ja kenties ääneenlukuakin. Myös kirjoja löytyy niitä halajaville! (Joulukin on tulossa...)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti