24.2.2012

Mifongin perintö sähköistyyMukavia uutisia tähän väliin: kustantajalta tuli varmistus, että Mifongin perintö tulee myös e-kirjana alkukesän tienoilla. Lukulaitteisiin on siis pian saatavissa kotimaista seikkailufantasiaa!

Eräänä iltana oikolukemisesta taukoa pitäessäni raapustelin huvikseni piirroksen eräästä Mifongin perinnön henkilöstä talvisessa metsässä. Siitä yläpuolisessa kuvassa on kyse. Pahoittelen kotiskannerin laatua ja toivon, että kuvasta saa edes jonkinlaisen käsityksen.

8 kommenttia:

 1. olet siis selvä monilahjakkuus. Minun tikku-ukoistanikin tule risuaitoja. tosi kiva uutinen tuo sähkökirja, lataan Mifongin Nookilleni heti, kun se ilmestyy. muistutathan vielä täällä blogissa, kun kirja on ladattavissa, linkitkään eivät ole pahitteeksi laiskalle surffajalle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi, mutta tuskin nyt sentään monilahjakkuus: en esimerkiksi osaa laulaa enkä soittaa mitään soitinta. ;)

   Lupaan rummuttaa sähkökirjan tullessa ladattavaksi!

   Poista
 2. Kiva uutinen ja kaunis kuva :) Voisit hyvin tehdä kuvitetunkin version kirjasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joitain kuvituksia Mifongin perinnössä onkin ja sekös jännittää.

   Poista
 3. Hyvä uutinen! Mulla on jo Kirkesissä kirjasi varauksessa, mutta jos se tulee sähköisenä, niin taidankin ostaa sen. Sain joululahjaksi lahjakortin, jolla voisin ostaa lukulaitteen, mutta en ole vielä uskaltautunut käyttämään sitä. Tuntuu että jokaisella on suosikkinsa ja inhokkinsa ja sitten niissä on kai rajoituksiakin, ainakin Kindlessä. Sillähän ei kai saa ladattua suomalaisia kirjoja lainkaan. No, joka tapauksessa, lukulaitetta ja sähköistä Mifongia odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! :)

   Minulla on Kindle PC:llä, mutta jokin aika sitten tuli hankittua Vue Smart Reader -lukulaite, jonka kanssa opettelen yhteiseloa vähän kerrallaan. En vielä tiedä pidänkö siitä. Silloin kun hankintapäätöksiä tein, ei ollut saatavilla sitä Kindle-versiota, jonka olisin halunnut. Aika näyttää, tuleeko Kindleä hankittua muuten kuin ohjelmana.

   Kindle ei käsittääkseni lue kuin mobi-tiedostoja. Epubit saa kuitenkin konvertoitua ilmaisohjelma Calibrella, joskin aina konvertoimisen jälki ole alkuperäislaatuista.

   Poista
 4. Minun blogissani olisi sinulle haaste!

  VastaaPoista