1.10.2014

Tour Q, vai Turku? Huutomerkkejä nyt kuitenkin!
Mitämitämitä... Sehän on lokakuu ja ylihuomenna pakkaan kimpsut ja kampsut (ja kartat, hih) ja junailla puksutan Turkuun.

Nytkö ne messut jo ovat? On siis kaksi päivää aikaa naputella ahkeraan Kuninkaan tahtoa, joka taipuu loppusuoralla päätöstään kohti, ja sitten voi hetkeksi heittäytyä sosiaaliseksi eläimeksi. Rrrauh!

Mitä siellä Turun kirjamessuilla sitten on luvassa? Ohjelma kokonaisuudessaan on aika läkähdyttävä, mutta lauantaina meikätyttöä näkee seuraavissa:


Lauantaina 4.10.

klo 13.00-13.45
Kaffeklatsch Science fiction ja fantasia Turussa -osasto, A/17 

Tule juomaan kupponen teetä tai kahvia kirjailijoiden kanssa! Katri Alatalo ja J.S. Meresmaa paikalla.

klo 14.00 -15.00
Kuvitteelliset kartat  Nuorisokirjailijoiden osastolla A/18 

Miten luodaan fantasiamaailma? Mitä kuvitteellisen maailman maantieteessä täytyy ottaa huomioon? Voiko maailman heittää hatusta? Nuortenkirjailijat Magdalena Hai, Anne Leinonen ja J.S. Meresmaa keskustelevat kartoista ja maailmanrakennuksesta. 
(Lisäksi meillä on ihan sikahienot kartat esillä osastolla, kannattaa tulla katselemaan, jollei kerkeä kuuntelemaan!)

 ***

Osuuskumma-kustannus on myös messuilla mukana Robustoksen kanssa yhteisosastolla A/49c! Jos laatuspefi kiinnostaa, kannattaa tulla käymään. Tänä vuonna meillä on ensi kertaa myynnissä myös raapalepostikortteja, joten jos haluaa sadan sanan tarinoita itselleen tai lähettää ilahdutukseksi muille, nyt se onnistuu!

P.S. Viimeiset hetket osallistua Mahtiarvontaan ovat käsillä! Tämän päivän aikana tulleet vastaukset vielä huomioin, huomenna sitten arvon voittajat. Nyt on niin hyvät voittomahdollisuudet, että ihan hykerryttää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti