30.9.2015

Hulluna kirjahumua

Viikonloppuna Turussa hellitään kirjallisuuden ystäviä!

No ensinnäkin on ne messut. Pyörin siellä suurimman osan viikonloppua niin kirjailijan kuin kustantajan nahkoissa (okei, ehkä enemmän mekossa). Osuuskummaista ohjelmaa voi tsekata täältä.

Viime hetken lisäyksenä ohjelmaani tuli "Kaffeklatsch", eli rentoluontoinen rupattelu- ja kahvitteluhetki, jossa voi hölistä kaikkea maan ja taivaan väliltä. Tämä siis osastolla "Fantasia ja Scifi Turussa". Tuuli Hypén kahvittelee kanssani, tulkaa tekin! (Saa teeitelläkin.)

Lauantaina juhlistamme ravintola Proffan kellarissa Kristallimerta, eli oivallista merirosvoantologiaamme, joka on tuore kuin aamuinen turska. Miten sitä juhlistetaan? No tietenkin kiroilemalla, kupittelemalla ja kilvoittelemalla aarrearkusta. Kyllä! Aarrearkusta.


Asenne on puoli merirosvoa!
Tarkempi ohjelma:

Osuuskumma tarjoaa kakkua sekä pientä suolaista naposteltavaa. Ravintolan tiloihin ei saa tuoda omia alkoholijuomia. 
Ohjelma alkaa klo 19.00.  
- Astutaan laivaan! Tervetulosanat lausuu antologian toinen kustannustoimittaja, kapteeni Mustasydän-Nupponen. Pursimies Hai haastattelee.
- Pukukilpailu - voittaja paljastetaan, kun saavumme satamaan. Hurjimpaan piraattipukuun pukeutunut saa palkinnoksi Osuuskumma-aarrearkun.
- Sen tuhannen merikäärmettä! Esitä paras merirosvokirouksesi - parhaalle manaajalle kirjapalkinto sekä pussillinen merkkareita. 
Tilaisuus päättyy klo 21.00. 
Tervetuloa mukaan! Halutessasi voit pukeutua piraatiksi.

***
Arrr!

4 kommenttia:

 1. Näyttää hienolta!
  Ja sano Tuulille terveisiä. Ollaan vanhoja koulukavereita. ^_^

  VastaaPoista
 2. Fantasia ja scifi -osastolla varmaan hengailen suurimman osan ajasta. :) Ja tietenkin etsin käsiini Osuuskumman pöydän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan Robustoksen kanssa jälleen samalla osastolla. Messuilla tavataan! :)

   Poista