11.9.2015

Kätkemä on ilmestynyt

Kiloittain Kätkemää saapui kirjailijan kotiin!

Tekijänkappaleiden laatikkoa avatessa pulppuili hassu tunne: kädet vähän tärisivät, mutta silti Kätkemä oli heti tuttu, niin kuin kasvot, jotka aiemmin on nähnyt vain unessa.


Mutta totta se on, ei unta: Kätkemä on tullut painosta.

Kirjailijakollega lohkaisi tämänviikkoisella lounaalla jotakin, mikä jäi lämpöiseksi nupuksi rintaani ja puhkeaa kukkaan uudelleen ja uudelleen: "On se hyvä, että näinä epävakaina aikoina on jotain pysyvää. Mifonki tulee joka vuosi."Hahaa, siihen on nyt pyrittävä jatkossakin yhteiskunnan vakauden vuoksi!

Kaikki te tsempparit, esilukijat, lukijat, seuraavien osien odottajat, älkää ikinä aliarvioiko kannustavien sanojenne voimaa ja merkitystä.

Sillä mistä muusta kirjallisuus eläisi kuin sanoista.

***

Hätäisimmät saavat Mifongin kätkemän käsiinsä tilaamalla sen suoraan Myllylahdelta. (Suomessa ilman postikuluja, huom!)

Kirjakauppoihin ja kirjastoihin se oletettavasti saapuu pienellä viiveellä.

18 kommenttia:

 1. Oi, ihanaa! Onneksi on blogisi, seuraan niin huonosti katalogeja, ihana että on taas uusi Mifonki-kirja! <3 (ihanaihanaihana)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän tähän voi vastata muuten kuin: ihanaa, kiitos! :D

   Poista
 2. Kyllä on sanoissa taikaa ja uusi Mifonki-kirja iso onni. Onnittelut ja paljon intoa jatkon kanssa puurtamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Intoa tarvitaan, tulee se taas olemaan aikamoinen voimainponnistus! <3

   Poista
 3. Mietinkin juuri, että tänä syksynä ei tunnu ilmestyvän juuri mitään, mikä olisi pakko hankkia heti. Paitsi uusin Mifonki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, kyllä se taitaa sitten olla niin, että Mifonki-sarjalla _on_ vakauttava vaikutus syksyn kirjatarjontaan... :)

   Kiitos ihanasta kommentista!

   Poista
 4. Mahtavaa, tätä on odotettu :3

  VastaaPoista
 5. Olen vähän jälkijunassa näiden uutuuskirjojen kanssa, koska parhaillaan minulla on kesken Mifongin mahti, mutta paljon onnea Kätkemän ilmestymisestä! Hieno nimi kirjalla. :)

  VastaaPoista
 6. Hetken jo hämmästelin, että onko Kätkemä viimeinen osa, kun sivupalkissa lukee, että viimeisin osa. Mutta ei, näköjään vain uusin, ei viimeinen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, joo, enpä tajunnut että tuon voisi käsittää noinkin! :D Viimeisin, vaan ei viimeinen. Voi, ehei, ehei...

   Korjasin nyt, että "uusin", ettei kukaan nyt vain luule, että tämä nyt tässä olisi.

   Kiitos huomiosta!

   Poista
 7. Sain vasta nyt luettua viimeisen sivun Mifongin Kätkemästä hieman jälkijunassa, jonotettuani kirjaston varauslistalla ja säästeltyäni viimeisiä sivuja päiviä. Olen rakastunut.
  Muutama vuosi sitten kun kummitätini osti minulle syntymäpäivälahjaksi Mifongin Perinnön, olin ihmeissäni. En ollut ikinä kuullutkaan siitä. Mutta jo luettuani ensimmäisen luvun olin täysin koukussa. Ja koko kirja meni yhdessä hujauksessa. Siitä asti olen aina odottanut palavasti seuraavia osia Mifonki-sarjasta.

  Sitten sain käsiini Kätkemän, ja kun kääntelin sivuja ja lueskelin pätkiä kirjan loppuosasta silmiini sattui summanmutikassa sivu jossa oli käynnissä Ardisin ja Danten jälleennäkeminen. Joten en voinut olla kiirehtimättä että pääsisin siihen kohtaan. Sitten olinkin jo lukenut koko kirjan.

  Ensimmäisissä kolmessa osassa, ihmettelin ja harmittelin mikseivät Dante ja Ardis jo voineet saada toisiaan. Kunnes Kätkemän jälkeen ymmärsin miksei niin voinut vielä tapahtua. Olit tehnyt loistavaa työtä. Olit säästänyt ja ylläpitänyt sitä himoa aina Perinnöstä alkaen (toki pienillä lipsumisilla:)).

  Ihailen myös sitä kuinka saat paljastettua juonenkäänteet pikkuhiljaa niin että tarina koko ajan kehittyy ja aukot paikkaantuvat. Olet saanut myös jokaiselle hahmolle aivan mahtavan persoonallisuuden ja jokaiseen hahmoon voi samaistua ja heidän valintojaan ymmärtää (paitsi Landisin ja Eigonin:D). Lempparihahmoni on alusta alkaen ollut Linn. Hänessä vain on sitä jotakin, vahvuutta. Reu on myös tietenkin ihana!

  Nyt kun vihdoin uskaltauduin kirjoittamaan sinulle en voi muuta kuin kiittää mifonki-kirjoista ja tuosta ihanasta maailmasta!

  On se niin ihanaa ja raastavaa olla johonkin näin koukussa. Nyt pitää odottaa vuosi seuraavaan Mifonkiin:( Toisaalta vuosi on lyhyt aika odottaa.

  Mietin tässä vaan että mitä muuten aijot tehdä sille Connailille:D Koska kyllä Ardis ja Dante on se juttu:))) (en tietenkään odota paljastusta tuohon)

  Alaska


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämelliset kiitokset sinulle, että uskaltauduit kirjoittamaan palautetta! Tämä kyllä toi tupla-auringon minun perjantaihini ja olen niin iloinen, että Mifongit ovat lumonneet sinutkin (itsehän olen ihan hupsuna siihen maailmaan ja sen henkilöhahmoihin :D).

   Jos haluat, niin laita minulle s-postiini (jsmeresmaa (ät) gmail.com) postiosoitteesi, niin lähetän sinulle Mifonkeihin liittyvän pikku yllärin. :)

   Poista
 8. Oih! Tää tuleekin vähän myöhään, mutta eksyin vasta nyt tähän sinun ihanaan blogiisi! Olen suuri fanisi, vaikka olen vasta Mifongin ajassa ;) Kun olin lukenut pari sivua ensimmäisestä kirjasta, tajusin, että nyt olen vihdoin löytänyt todella hyvän kirjasarjan <3 Lempihahmoni ovat kyllä ehdottomasti Fewrynn ja Roan, mutta kaikki sinun luomasi hahmot ovat kyllä aivan huikeita! Tsemppiä jatkoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi, Kiisla! <3 Ihanaa, että olet viihtynyt Mifonki-sarjan parissa. Toivottavasti pidät myös tulevista osista! :)

   Poista