21.11.2015

Iloista iloisin

Ensilumi laskeutui Tampereelle, vaikkakin märänpuoleinen sellainen. Lisää valoa, ei haittaa!

Mifongin kätkemää on luettu ahkeraan. Lukijoiden kommenteista päätellen sitä ei ole vihattu, mikä on erityisen iloista.

"[...] J.S.Meresmaa jatkaa tutuksi tulleella ja hyväksi todetulla tyylillä vauhdikkaan fantasian kirjoittamista." 
- Linnea, kujerruksia-blogi 
 
 "[...] oli ihanaa sukeltaa Mifonkien taattua laatua olevaan maailmaan, joka sekin on henkilöineen ja juonenpalasineen on runsas mutta siitä huolimatta selkeä ja ehjä kokonaisuus jossa on helppo ja hyvä olla mukana. Kirja tuli luettua päivässä enkä keksi siitä kuin yhden kritisoitavan asian - se loppui aivan liian nopeasti..." 
- Norkku, Nenä kirjassa -blogi 


"Tykkäsin nimenomaan, että tarinaa kerrottiin eri hahmojen näkökulmista ytimekkäillä ja sopivan pituisilla tarinoilla. Ei ennättänyt kyllästymään mihinkään juonikuvioon koska niitä oli useampi ja tapahtumat vaihtelivat ahkerasti yhdestä toiseen. Minulla ei oikeastaan ole tällä hetkellä yhtäkään suosikkia tässä kirjasarjassa ja kaikkien hahmojen seikkailuista oli mielekästä lukea." 
 - Q+Black, Lukunurkka-blogi

***

Kiitos kaikille lukijoille, entisille, nykyisille ja tuleville! Ilman teitä Mifonkien maailma ei olisi sitä mitä se on nyt. <3

Muitakin ilon aiheita on kuin lumi ja Kätkemän saamat arviot.

Vaihtoehtohistorialliselle Tampereelle vuoteen 1900 sijoittuva pienoisromaanini Naakkamestari on saanut aikataulun: se tulee ensi toukokuussa Robustokselta. Olen tästä niin innoissani! Kansikuvan tekijäksi on lisäksi lupautunut eräs suuresti ihailemani taiteilija, joten... Nnngghh!

Ihan pyörryttävää ajatella, että tällä hetkellä ensi vuosi näyttää kolmen julkaisun vuodelta: siis oman teoksen, antologioita tulee tähän vielä päälle. Mihin kässärikurimukseen olen oikein joutunut? Ja vaikka julkaisuista ei osaa keskeneräisten käsikirjoitusten kanssa mitään edes veikata (siis että näkevätkö ne koskaan päivänvaloa tai jos näkevät, niin mitä kautta ja milloin), niin jos saan tätä vauhtia kirjaideoita mitä nyt, kurimuksessa pyöritään vielä pitkään.

Sitten täytyy vain toivoa, että löytyy myös aikaa ja rahaa toteuttaa kaikki!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä kirjallisiin projekteihin. Pysyt tuottoisana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Reta! Hauska nähdä, mihin tarinat vielä vievätkään ja miten tämä kurimus lopulta oikenee.

      Poista