10.10.2017

Mifongin lunastama on pian täällä!

Mifongin lunastama putkahtaa tällä viikolla painosta ulos. Nopeimmat pääsevät sitä lukemaan siis jo hyvässä lykyssä ensi viikolla! 

Tiedossa on myös muuta kivaa pientä Mifonki-sarjan tiimoilta: niistä lisää myöhemmin.
Nopeimmin saat Lunastaman itsellesi suoraan kustantajalta.

4 kommenttia:

 1. Olen juuri lisäämässä Mifonki-sarjaa Toenperän kirjaston Rajulukupusuun eli yläkoulun lukudiplomiin. Esittelytekstiä varten aloin lukea uudestaan ensimmäistä osaa eli Mifongin perintöä. Ja se imaisi suoraan mukaan vaikka olin lukenut sen vasta vuosi sitten. Ja tässä vaiheessa noteerasin että kaksi uutta osaa on joko ilmestynyt tai tulossa. Onnea siis tulokkaalle ja sinulle matkaan seuraaviin maailmoihin. Mietin mitkä asssosiaatiot kävivät mielessä sarjaasi lukiessa niin Ajan pyörä ja Maameren tarinat siellä pyörähtelivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva kuulla että Mifongit pääsevät lukudiplomiin! Mifonki-sarjaa on tosiaan ilmestymässä pian lisää, mutta se onkin sitten kuudes osa ja samalla sarjan päätös. Sekstetti on siis kyseessä. :)

   Poista
  2. Hei. Huomasin vasta nyt että sinulla on trailereita näistä kirjoista ja haastattelusi you tubessa. Niitä saa varmaan käyttää luokkien kanssa? Kiva kun vastasit.

   Poista