27.4.2012

Kevätkukkien aika

Kyllä minua nyt hellitään -- nimittäin Ahmu Vinttikamarissa on myös lukenut Mifongin perinnön ja arvostellut sen. Ei muuta kuin lukemaan, mitä hän siitä piti!

Nyt on aika hyvä fiilis muutenkin, sillä aamulla lähetin Mifongin ajan kustannustoimittajalle ja kuulen jossain vaiheessa hänen mielipiteensä siitä. Muutama esilukija tekstillä on ollut, mutta ei missään määrin niin suuri kuin esikoisella, joten kyllä jännittää, että mitä palautetta kustantamosta on tulossa.

Sillä välin, kun Mifongin perintö elää uutta elämäänsä ja Mifongin aika odottaa tuomiota, valmistaudun pitkään viikonloppuun ja kolmannen osan, eli Mifongin mahdin, työstämiseen. Tänään sain postissa ilmoituksen, että kirjastoapurahoja ei minulle heru, joten harrastuspohjalta kirjoitustyötä edelleen jatketaan. Jostain kumman syystä en osaa edes olla pettynyt.

Aurinko paistaa. On kevätkukkien aika.

4 kommenttia:

 1. Minullekaan ei tullut kirjastoapurahaa, vaikka oli sen suhteen toiveet korkealla... Mutta omalla kohdallani luulen, että johtui siitä, että sain kuitenkin aika hiljattain sen Alfred Kordelinin apurahan. Mikä ei sinänsä olisi _este_ uudelle apurahalle, koska se ei ollut mikään pitkä apuraha, mutta varmasti heikensi mahdollisuuksia. Siksi en osaa itsekään olla kovin pettynyt, mutta sinun puolestasi kyllä harmittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on vasta ensimmäinen vuosi, kun haen apurahaa, joten en voi sanoa olevani yllättynyt, etten sitä saanut. Hakijoita on niin hurja määrä ja haettu apurahasumma yhteensä melkein viisinkertainen siihen, mitä jaettavissa on (ainakin Taiteen keskustoimikunnan kohdalla).

   Toivotaan, että edes jonain vuonna tärppää!

   Poista
 2. Jännittävää! Peukut pystyyn Ajalle ja voimia Mahdin muokkaamiseen. Älä harmittele kirjastoapurahaa, minäkään en saanut viime vuonna kun ensimmäinen kirja vasta ilmestyi. Ensi vuonna uudestaan. On muuten mukavaa kulkea lähikirjakaupan ohitse, kun Mifongin perintö paistattelee ikkunassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep, ensi vuonna sitten uudelleen. :)

   Minulle muuten lähetettiin jo kuvakin tuosta näyteikkunasta. :D Laitan sen erääseen tulossa olevaan blogikirjoitukseen, vaikka täytyisi kyllä itsekin käydä ihan paikan päällä ihailemassa -- on meinaan aika harvinaista saada kirja näyteikkunaan. Nytkin se on mahdollista vain, koska kyseessä on pieni ja itsenäinen kirjakauppa.

   Poista