30.5.2012

Hämeen Sanomat 20.5.

Leikekirjaan tuli lisätäytettä:

Kuinka herättää lukijan nälkä?

Toimittaja Marika Riikonen teki oivan jutun mielenkiintoisesta näkökulmasta Hämeen Sanomien Sieppari-teemasivuille ja artikkeli julkaistiin kymmenen päivää sitten. Itse pääjutun yhteydessä oli myös kainalojuttu, joka ei yhdelle sivulle skannauksen jälkeen enää mahtunut:

Saman tien syvään veteen.

Löytyipä jälleen uusi seurattava esikoiskirjailija, Ville Tanttu, joka muuten olisi varmaankin jäänyt tutkani ulottumattomiin. Peukut pystyyn elokuvan onnistumiselle, sillä elokuva-ala jos mikä on tuulinen!


(Jutun julkaisemiseen on pyydetty lupa Hämeen Sanomilta.)

7 kommenttia:

 1. Vautsi! Tsemppiä teille molemmille :) yritin löytää muutes sun kirjaasi Kallion kirjastosta, mutten löytänyt. Harmi, olisi tullut nyt kesällä luettua! No, ensi kerralla sitten!

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen juttu. Heh, minulla on kirjatraileri, valmis näytelmä (josta en ole kyllä vieläkään kuullut, haluaako sen pyytänyt taho nyt tuottaa sen vai ei...) ja jos rahoitus löytyy, muutaman vuoden päästä myös leffa. :-> Ville Tantusta en minäkään ollut kuullut ennen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsemppailuista! :) Käväisin HelMetissä katsomassa missä Mifongin perintö oikein Kalliossa seikkailee. Se oli listattu olevan "käsittelyssä", eli ei ole ilmeisesti vielä edes hyllytetty (?).

  Muutamassa sen seudun kirjastoautoissa näytti olevan, muuten pääosin lainassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja tuo ylläoleva kommentti loikkasi jostain syystä Helmi-Maarian kommentin alta jonon perään, hmm...

   Poista
 4. Hieno juttu! :) Mifongin perintö saa kyllä aivan mahtavasti julkisuutta. Ja ihan ansaitusti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Onhan se kieltämättä mukavaa, että kirja saa näkyvyyttä kaiken sen tuhertamisen ja odottelun jälkeen. Pysyy jonkinlainen mielekkyys senkin suhteen, kun ei tule tunne, että kirjoittaa tyhjyyteen.

   Mutta pahalta tuntuu se, että kaikki kirjat -- edes esikoiset -- eivät julkisuutta välttämättä saa. Kyllä jokainen kirja olisi sen ansainnut.

   Poista