18.11.2012

Pieniä muutoksia

Tein muutamia muutoksia blogin ulkoasuun, kuten näkyy. Äkkiä tuli tarve saada vähän väriä ja kuvia, jotain uutta alkavan talven pimeyteen. Tämä ei kuitenkaan ole varsinaisesti se muutos, jota kyselyni aiemmin tässä kuussa valmisteli, joten vielä saa kertoa toiveensa. Samalla osallistuu uraauurtavan teoksen, ensimmäisen suomalaisen steampunk-antologian, arvontaan!

Lauantainen antologian julkistamistilaisuus sujui mallikkaasti: paikalla oli mukavasti väkeä, enemmän kuin etukäteen ounastelin. Antologian päätoimittajan työnkuvaan saa lisätä seuraavat toimet: ilmapallojen puhaltaminen, booliaineiden hankkiminen ja sekoittaminen, tervetuliaispuheen kirjoittaminen (ja silti unohdin esitellä aluksi itseni) sekä yleinen hermoilu.

Nyt kun on päässyt siitä jännityksestä, minkälaiseksi antologian ulkoasu muotoutui ja ehtiikö se ajoissa painosta, voikin jännittää sen vastaanottoa. Tänä vuonna olen jännittänyt asioita varmaan enemmän kuin edellisenä viitenä vuotena yhteensä.

Lisäksi Mifongin ajan vinjettikuvat ovat nyt piirretyt. Hip hurraa!

6 kommenttia:

 1. Onnea ja menestystä Steampunk-antologialle! :D

  Jännittäminen on kamalaa, vaikka jälkeenpäin se usein tuntuukin "sen arvoiselta" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anu!

   Totta! Jännittäminen kertoo ainakin siitä, että asia on itselle tärkeä. :)

   Poista
 2. Antologia näyttää vallattoman hienolta (ne anfangit! <3 )ja julkkarit sujuivat sutjakkaasti! Olen erittäin ylpeä ja onnellinen saadessani olla osa tätä projektia. Suomalaista steampunkia, jes! Mahtavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeaa, että lähdit mukaan! Ensi vuonna sitten uudestaan. (Miten sitä sanottiinkaan: nälkä kasvaa syödessä.) ;)

   Poista
 3. En tykkää yhtään tuosta headerifontista, se on jotenkin liian lastenkirjamainen verrattuna sinun "imagoosi". :-> Värit ovat mukavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!

   Nyt mennään jonkin aikaa tällä. Katsotaan sitten mitä ensi vuodelle keksii. :)

   Poista