15.12.2012

Kuulumisia kirjoituslomalta

Arvaahan sen, miten käy kun pääsee kauan odotetulle lomalle: viheliäinen yskä iskee ja välilevy alkaa vihoitella venyttelyrupeaman jälkeen. Klassista. Lomassa on kuitenkin se hyvä puoli, että se antaa mahdollisuuden nukkua pitkiä yöunia ja keskittää voimat siihen, mikä on tärkeää.

Olenkin melko tyytyväinen ensimmäiseen viikkooni. Päivittäinen takkatulen sytyttäminen ja liekkien seuraaminen käyvät rituaalista, jolla siirtyä kirjoittamisen tilaan. Artikkeli, joka minulta tilattiin, on saanut hyväksynnän, ja yksi novelli tuli kirjoitettua kuntoon, jossa sen kehtasi lähettää tuomiolle. Eilisen ja tämän päivän olen alkanut ujuttautua mifonkien maailmaan ja tarinankertojan viiksiä (huom. sellaisia puuman viiksiä, ei mitään Movember-kasvatteja) kutkuttaa jo mukavasti, kun kolmannen osan, Mifongin mahdin, loppuunkirjoittaminen häämöttää.

Mifongin ajan traileritekstit tein, joten kirjatraileri sai ison sysäyksen eteenpäin.

Myös yksi uusi teksti on julkaistu: Ursulan talvinumero on ilmestynyt romanttisine tarinoineen. Käykää ihmeessä lukemassa!

Nyt menen hieman tuulettumaan sosiaalisesti, jotta mielikuvituskaverit eivät pääse vallan niskan päälle. Tulenkantajien kirjakaupalla on kirjablogistien ilta, jonne kaikki ovat tervetulleita!

2 kommenttia:

  1. Oliko kirjailta ihana? Ainakin kirjoituslomasi kuulostaa siltä, että olenpa melkein kateudesta heikkona! Mukavaa ja tuotteliasta loppulomaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos toivotuksista, Helmi-Maaria! Tässä täytyy nyt pusertaa, koska keväällä ei paljon kirjoitella.

    Kirjailta oli ihana ja keskustelu mielenkiintoista. :) Valitettavasti hyinen tuuli ja pöllyävä lumi olivat ilmeisesti verottaneet osallistujamäärää jonkin verran, joten tupa ei ihan täyttynyt. Mutta saipahan jokainen suunvuoron!

    Ja uskon vahvasti, että kyllä se kirjoitusloma sinullekin vielä tulee: sitten pääsee huutamaan, että "latua, latua -- nyt kirjoitetaan!"

    VastaaPoista