22.4.2013

Sinivuokkoja ja virtuaalista julkkarihumua

Olen nukkunut. Viime viikolla vaivasi ihmeellinen väsymys, jonka viikonloppuna nukuin pois. Valveillaoloaikaa puolestaan hallitsi viheliäinen päänsärky, jota ei saanut hellittämään sitten millään keinolla. Taas sain oivan muistutuksen siitä, että kirjoittaminen (eli koneella kököttäminen) on kavala ja fysiikalle erittäin raskas tila.

Pysyttelin siis poissa tietokoneelta. Ei kirjoittamista. Kävin metsässä, ihastelin sinivuokkoja ja sitruunaperhosta, kuuntelin puiden latvoissa liikkuvaa tuulta ja könystelin sammaleisilla kivillä. Mikä ihana metsän tuoksu!

Kulisseissa kuitenkin kahisee jälleen, vaikka nettirintamalla onkin ollut vähän hiljaista: tulossa on muun muassa lehtihaastattelu ja uusi novelli, joista huutelen tarkemmin kun julkaisu on myyntipisteissä.

Lisäksi tänään julkaistaan Osuuskumman ekoscifiantologia Huomenna tuulet voimistuvat, johon osallistuin novellilla Lintukoto. Teosta on saatavilla jo omasta upouudesta nettikaupastamme. Kutsun kaikki myös tervetulleiksi virtuaalijulkkareihin, jotka ovat käynnissä tänä iltana Facebookissa klo 20.00-22.00. Kerrankin matka ei ole este! Tiedossa on myös ohjelmaa, uskokaa tai älkää: lukunäytteitä novelleista, Risto Isomäen esipuhe sekä kirja-arvonta.

Tapahtumat eivät toki lopu siihen. Huomenna on Kirjan ja ruusun päivä, ja sen kunniaksi Pienessä kirjakaupassa Sammonkadulla on seuraavanlainen esiintyjäkaarti:

Kirjan ja ruusun päivänä 23.4.2013
Pirkanmaan vahva uutuuskevät:
16.00 Juha Siro: Babel- Tampereen runot
16.30 J.S.Meresmaa - Mifongin aika
17.00 Henriksson, Leppänen (toim) Huomenna tuulet voimistuvat
17.30 Maria Syvälä Lähtö 
10 euron kirjaostoksesta kaupan päälle Jari Tervon teos Jarrusukka.
Vain Kirjan ja ruusun päivänä.

 Kiitos Robustokselle, joka on ideoinut päivän ohjelman. Lämpimästi tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti