27.5.2013

Kirja-arvonta satasen kunniaksi!

Humpsistaheijaa, blogin jäsenmäärä on noussut sataan kuin varkain! Tuoreessa muistissa on se kihelmöivä "ei voi olla totta, tätä blogia lukee muutkin kuin äiti ja anoppi" -tunne, kun muutama vuosi sitten lukijoiden määrä ylitti kymmenen, sitten kahdenkymmenen.

On siis aika pyöräyttää käyntiin kirja-arvonta kolminumeroisen luvun kunniaksi ja kiitokseksi kaikille lukijoilleni!

Hyvä ja mielenkiintoinen blogi on mielestäni muutakin kuin mainosalusta (vaikka saa se olla toisinaan sitäkin): kiinnostava blogi antaa niin tietoa kuin pohdiskelun pohjaakin. Liitän siis ehtona arvontaan osallistumiselle sen, hyvät lukijat, että kerrotte kommentissa mistä haluaisitte blogistani lukea. Mikä kirjoihin, kirjallisuuteen tai kirjoittamiseen liittyvä aihe tai asia kiinnostaisi? Vai haluaisitteko lukea jostain ihan muusta?

Lisäksi jos mainostaa blogiani tai kirja-arvontaa omilla sivuillaan tai vastaavaan toimintaan soveltuvalla alustalla (ei foorumispämmeillä tai muilla kyseenalaisilla keinoilla), saa käyttöönsä kaksi arpaa.

Pähkinänkuoressa:

1 arpa = kerro viestiketjussa toiveesi siitä, mistä tahtoisit lukea blogissani. Käytä mielellään nimimerkkiä, joka on arvontatilanteessa helposti yksilöitävissä, jotta voiton sattuessa kohdalle ei tule epäselvyyksiä kenelle voittokirja kuuluu. 
2 arpaa = sen lisäksi, että kerrot lukutoiveesi yllämainitulla tavalla, kerro esimerkiksi blogissasi tai kotisivuillasi käynnissä olevasta arvonnasta tai blogistani yleisesti. Ilmoita tästä maininnasta viestiketjussa, jotta tiedän ketkä osallistuvat kahdella arvalla. 
Osallistujien kesken arvotaan kolme kappaletta maaliskuussa ilmestynyttä fantasiaromaaniani Mifongin aikaa. Arvonta suoritetaan tiistaina 11.6.2013, joten aikaa osallistua on kaksi viikkoa.

Eipä muuta kuin lykkyä tykö!

19 kommenttia:

 1. Yksi arpa Rooibokselle! Minua ainakin kiinnostavat kaikki kirjoitukset omasta kirjoitusprosessistasi ja tunnelmistasi kässärien eri vaiheissa. Mielenkiintoista olisi kuulla, jos tapasi kirjoittaa muuttuu tai on muuttunut prosessin aikana. Ja siis ylipäätään kirjoituskuulumiset kiinnostavat. Lisäksi olen tykännyt aina niistä kirjoituksista, joissa olet pohdiskellut eteesi tulleita kirjallisuus- tai kustannuskentän ilmiöitä. Eli sori, ei mitään suuria uudistusideoita :D.

  VastaaPoista
 2. Minua kiinnostaa lyhyesti ja ytimekkäästi kaikki kirjoittamiseen liittyvä. Yhdellä siis olen mukana. :)

  VastaaPoista
 3. Olen nauttinut kurkistuksista julkaisuprosessiin, aina kun olet niitä lukijoille suonut. Myös fantasiakirjallisuuden puiminen genrenä kiinnostaa.

  Yhdellä arvalla mukana :D

  VastaaPoista
 4. En osallistu arvontaan, kun minulla ko. kirja jo on... :) Tässä kuitenkin oma kommenttini blogisi suhteen... Parasta sinun blogissasi minun mielestäni tällä hetkellä on se, että aika monesta näkökulmasta tuot esille kirjoittajan työhön liittyviä asioita ja tämä monipuolisuus on minun mielestäni iso plussa. Toivoisin saada lukevani siitä, miten olet päätynyt/päässyt kirjailijaksi ja miten pitkä ja ehkä kivinen tie se on ollut ja miten määrätietoista/milloin tavoite on muuttunut määrätietoiseksi?

  VastaaPoista
 5. Arpa Joannalle :) .
  Minua kiinnostavat kaikki kontaktit kirjailijapiirissä. Miten syntyy uusia kontakteja ja mitä kaikkea niistä voi seurata; tilaisuuksia kirjoittaa novelleja uusiin antologioihin, kirjailijakekkereitä..? :)

  VastaaPoista
 6. Yksi arpa :)! Minua kiinnostaisi kuulla miten sinä lähdit tai sait ensimmäisen kirjan kirjoitettua ja kuinka monta yritystä ja ideaa kävit läpi ennen kuin löysit "sen" idean.

  VastaaPoista
 7. No oikeastaan kaikki kirjoittamiseen liittyvä kiinnostaa. En ole blogiasi kovin montaa kuukautta seurannut, joten vaikea esittää toiveita, koska en ole varma, mistä kaikesta olet ehtinyt kertoa. Jollet ole jo ehtinyt kertoa, olisi mukava kuulla, onko sinulla jonkinlaisia kirjallisia esikuvia, jotka ovat innostaneet kirjailijan uralle.

  Yksi arpa kiitos. :)

  VastaaPoista
 8. Kaikki kirjoittamiseen liittyvä kiinnostaa: vinkit aloittelijoille, kirjoitusrutiinisi, muu kirjoittamiseen liittyvä pohdinta :)

  Mainostin itse asiassa blogiasi viikonloppuna omassa blogissani, kun kirjoittelin lukemistani kirjoista. Lisäksi olen jo aiemmin lisännyt linkin blogiisi oman blogini sivupalkkiin. Jos tämä jo aiemmin tapahtunut mainostus lasketaan, osallistuisin kahdella arvalla. Mikäli sitä ei hyväksytä (koska tapahtui ennen arvonnasta ilmoittamista), osallistun yhdellä.

  VastaaPoista
 9. Nyt, kun oikein mietin, niin en muista, että olisit kirjoittanut jotain, mitä en olisi jaksanut lukea.
  Oikeastaan kaikki kirjoittamiseen liittyvä kiinnostaa enemmän kuin vähän. Kaikenlaiset vinkit, asiat misä olet huomannut inspiroituvasi (onkos se sana?), kaikki mitä huomaat kirjoittaessasi.. Ja oikeastaan kaikki muukin:-D Ja kaikenlainen tuohon kirjailijan työhön kuuluva kiinnostaa myös. Olisi myös kiva lukea miten muut (ystäväsi jne.) ovat suhtautuneet siihen, kun aloit kirjottaa kirjoja/ kirjoitat kirjoja, ja millaisia ajatuksia päässä on, kun näkee oman kirjan kaupassa. Tosin olet kyllä hyvin kertonut monipuolisesti kaikenlaisesta. Paranneltavaa on vaikea löytää. Yhdellä arvalla tässä nyt kai sitten osallistumassa olen :D

  VastaaPoista
 10. Oh, osallistun yhdellä, mutta jos muistan, mainostan arvontaasi yhdellä osallistumisesta huolimatta :) minusta kivointa on lukea kirjailevan immeisen arjesta!

  VastaaPoista
 11. hei. en osallistu halusin vain hehkuttaa ettà minulle tuli tuo kirja postissa Italiaan ja sanonpahan vain ettà olisin jaksanut vielà parisataa lisàsivuakin lukaista ja seuraavaa odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos ihanasta ja piristävästä kommentista! :)

   Poista
 12. Käsittelet kirjailijuutta ja kirjoittamista niin monipuolisesti, että sen suhteen ei lisätoiveita ole.
  Jos kuitenkin haluat aiheesta välillä tauon, niin postaapa joskus kasvien maailmasta.

  Osallistun yhdellä arvalla - josko tärppäisi toisenkin kerran?

  VastaaPoista
 13. Joku mainitsikin jo fantasiagenren yleisesti. Olisi mielenkiintoista lukea "oman maailman luomisesta" ja itse kirjoitusprosessista. Yhdellä arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 14. Erityisesti hahmojen ja miljöön luontiin liittyvät prosessit ja tekniikat ovat mielenkiintoisia aiheita. Mistä kaikki lähtee liikkeelle, kuinka hyvin voi "tuntea" omat hahmonsa?

  Mukana kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 15. Ylipäänsä on lukijana hienoa kuulla kirjailijan työstä, mutta kauhean kiva on myös tutkailla, miten kirjailija lukee. Eli lisää tätä samaa, kiitos!

  VastaaPoista
 16. Julkaisuprosessin eri vaiheet kiinnostavat, mitä tapahtuu sen jälkeen kun teksti lähtee omalta koneelta eteen päin. Usein tuntuu, että kustannusala on jotain salatiedettä, on kiva tietää tarkemmin mitä tapahtuu ensiversion ja painetun kirjan välillä.

  Lisäksi olisi hauska saada joskus pieniä maistiaisia kirjoittamastasi, jotain poisleikattuja kohtauksia tms :)

  H.J.

  VastaaPoista
 17. Minustakin on mielenkiintoista kuulla (tai siis lukea) siitä, mitä kirjailija itse pohdiskelee kirjoitusprosessista ja kirjailijaelämästä yleensä. Niin, ja tietysti siitä, mitä kirjailija itse lukee...
  (Yhdellä arvalla siis mukana :-)

  VastaaPoista
 18. Kaksi arpaa - Kirjoitusprosessi ja inspiraation lähteet kiinnostavat aina, ja mahdolliset vaikeudet tekstin muokkaamisessa!

  VastaaPoista