18.5.2014

Steampunkbileet Museoiden yössä: eli kuinka kesäilta kuumeni höyryn mittoihin Werstaalla

Valmiina lähtöön!

(c) J.S. Meresmaa

Werstaan edustalla seitan-kebab-jono oli melkoinen. Nälkäinen punkkarimme meni viereiseen Gopalin kojuun hakemaan polttoaineensa iltaa varten.

(c) J.S. Meresmaa
Tiilipiipun juurella. Finlayson piippu on komeaa vuosikertaa 1899. Paikkaan johdattaa osuvasti Päämääränkuja. Ei siis voi eksyä, jos on päämäärätietoinen.

(c) Anni Nupponen

Vihdoin sisällä. Alkuseremoniat käynnissä. Oikeasti  höyrykonesalissa ei ollut näin hämärää. Vaikka sanotaan, että kuva ei valehtele, niin kyllä se valehtelee ja varsin sujuvasti. Jos esimerkiksi minusta näkyy ihmeellisiä  perseilypelleilykuvia, asialla on ollut epärehellinen kuvauslaite. 

(c) J.S. Meresmaa
Raapale-battle! Tämä oli kova juttu, vaikka harmillisesti mikrofonit päättivätkin kunnon työväen tapaan lakkoilla. Voittajaksi valikoitui Anni Nupposen Synkeä kertomus irtokädestä. Huisaa!


(c) J.S. Meresmaa

Höyryrunoja! Salin seinät alkoivat varsin nopeasti täyttyä mitä hienoimmista mielenmaisemista. Kuuletko ikuisuuden kaupungin rattaiden raksutuksen, kuparisiipien kimeän viuhunan?


(c) J.S. Meresmaa

Voittajaksi valikoitui Valkoisen kanin runo. Onnea!


(c) J.S. Meresmaa

Oli niin kivaa, että tämä ei voinut jäädä yhteen kertaan. Siispä tapaamisiin toisenkin kerran!

4 kommenttia:

 1. Asusi on oikein mainio ja kuvattu hyvässä paikassa :) Se näyttää sekä tyylikkäältä että siltä, että se päällä pystyy seikkailemaan vauhdikkaasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis! Ah, Tampereen tehdasmiljööt tarjoavat aivan täydellisiä kuvauspaikkoja!

   Tässä asussa tuli kyllä tanssittua jos jonkinlaista... ripaskaa, vai mitähän kynkkähumppaa sen voisi sanoa olleen. :D Välillä meinasi kyllä silinteri lentää ja olkaimet tippua, mutta eipä tuo menoa hidastanut.

   Poista
 2. Kiitos tapahtuman järjestämisestä, se oli oikein mukava ja viihdyttävä! Hmm, varsinkin kun minun runoni voitti. :-D Sitä paitsi tuo höyrykone on Inspiroiva. Ehkä. :-) Hienoja asuja sinulla ja tovereillasi oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, mahtavaa! Mysteerisen Valkoisen kanin nettihenkilöllisyys paljastui. ;) Onnittelut vielä kerran!

   Hienoa että viihdyit! Joskus on kivaa oikein pukeutua, arkena olen ennemminkin tuskailevaa mukavaa-vai-tyylikästä-vai-voisiko-olla-kumpaakin -pukeutujatyyppi.

   Poista