3.2.2016

Helmi kuu

Helmikuu on helmi kuu. Etenkin tänä vuonna.

Ensimmäinen trilogiani on paketissa, ja voi miten nätissä sellaisessa! Sain tekijänkappaleeni eilen käteen. On se yhä ihmeellistä.

(c) J.S. Meresmaa

Myös kirjoitusvapaani alkoi kevään osalta. Nyt pitäisi kyetä rauhoittumaan kirjoittamisen ääreen. Siihen menee kyllä pari päivää, että karistaa päivätyöt kokonaan mielestään ja heittäytyy tarinan maailmaan.

Loiva lasku luomistyöhön tulee raapaleiden kirjoittamisesta ja novellin editoimisesta. Sitten luen käsikirjoituksen liuskat tuorein silmin ja ryhdyn hommiin. Hankien ja taivaan ihana valo loistaa rinnassakin, ja riemun kunniaksi jaan teidän kanssanne muutaman sitaatin Kätkemän keräämistä arvioista viime ajoilta:

"Kirjassa liikutaan monen eri joukkion mukana ja se on mielestäni hieno ratkaisu. Ylipäätänsä koko sarjassa on henkilähahmojen runsaus ollut parasta. Minusta hahmoja ei ole millään tavalla edes liikaa vaan niissä pysyy aika hyvin kärryillä. Kirja jäi taas sellaiseen kohtaan, että jään kyllä odottelemaan seuraavaa osaa innolla ja jännityksellä. Tämä on niin ihanan perinteisen oloista fantasiaa mutta sisältää kuitenkin täysin oman twistinsä. Pidän tästä edelleenkin valtavasti. Sanoisin että tämä osa on tällä hetkellä suosikkini koko sarjasta." - Narseskan kirjanurkkaus 

"Mifonki-sarjan edetessä on tullut selväksi, ettei Meresmaa säästele hahmojaan. Myös Mifongin kätkemässä hahmot joutuvat kohtaamaan vaikeita ja haastavia tilanteita. Osa pääsee helpommalla kuin toiset, jotka kohtaavat enemmän vaikeita hetkiä. Olen ajatellut, ettei sarjassa kuitenkaan loppujen lopuksi käy hirveän pahasti niille kaikista tärkeimmistä hahmoista. Tämän kirjan lukemisen jälkeen tuntui siltä, ettei kukaan ole turvassa." - Cilla In Wonderland 

"Jännittävä ja koukuttava tämä, pidin enemmän kuin edellisestä osasta. Hahmogalleria on ihastuttava." - Lasisipulissa

Kiitos kun luette ja bloggaatte! <3

Niin paljon tapahtuu ja on tapahtumassa, että pääni on ihan pyörällä ja sydän uhkuu onnea. Kevät tulossa, jepjep!

2 kommenttia: