18.5.2019

Lintuhäkin muotoinen soittorasia ja Metson messut

Lintuhäkin muotoinen soittorasia kerää kiitosta lukijoilta! Ja se tietenkin ilahduttaa kirjailijan mieltä kovasti.

Tässä muutamia poimintoja blogiarvioista:

"Vähemmän on enemmän, Lintuhäkin muotoisessa soittorasiassakin. J.S. Meresmaa kirjoittaa taiten ja punoo hienosti vinkeitä maailmoja, unia ja varjoja, jotka pakenevat reaalimaailman määrittelyjä. Pidin. Tämä on loistava tapa nauttia lyhyitä tarinoita silloin, kun aikaa on vähän, tai jopa tutustua johonkin uuteen, kuten kävi itselleni kumman kanssa."
- Kirjan pauloissa 

"Lintuhäkin muotoisen soittorasian tarinat ovat omia pieniä kokonaisuuksiaan, joissa kurotellaan usein todellisuuden toiselle puolen, jonnekin outoon ja määrittelemättömään. Sivuun mahtuu yllättävän paljon, kun sanansa asettelee taiten! Paljon jää tietysti myös sanomatta, mutta pidin kirjan tarinoista juuri sen vuoksi, että ne antoivat sopivan alkusysäyksen lukijan mielikuvitukselle."
- Oksan hyllyltä 

"Lintuhäkin muotoinen rasia on mukava välipala novellien ystävälle, ja lisäksi tämä on mainio lahjaidea, jonka voi helposti sujauttaa onnittelukortin väliin tai lähettää kirjeessä ystävälle."
- Kirjapöllön huhuiluja

"Lintuhäkin muotoinen soittorasia on pikkiriikkisestä koostaan huolimatta täynnä vainoamaan jääviä tarinoita, jotka minimaalisessa koossaan kirkastavat sanat ja ajatukset hohtaviksi tarinakiteiksi. Aika monet pienistä kertomuksista ovat sävyltään kauhua, mutta on mukana myös kauneutta, huumoria ja kummallisuuden väristyksiä."
- Siniset helmet

 "Tykkäsin näistä pikkutarinoista ihan älyttömästi."
- Kirjojen keskellä

***

Kohta lähdenkin tästä kohti Metsoa, Tampereen pääkirjastoa, jossa kyseistä pikkuopusta on myynnissä tänään, kun Metson messut järjestetään ensimmäistä kertaa! Lisäksi on mahdollisuus kuulla muutama tarina kirjailijan itsensä ääneenlukemana. Tervetuloa!

Kirjasen saa myös tilattua itselleen kätevästi Osuuskumman verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti