15.11.2019

Kevät 2020 ja jotain hämärää

Suurella ilolla odotan ensi kevättä, sillä silloin näkee päivänvalon peräti kaksi uutta kirjaa: säeromaani Dodo ja noin 20 mauneikasta muotokuvaa esittelevä Minä, kissa. Kummatkin ovat minulle uusia aluevaltauksia lajityypeiltään -- mutta kummassakin on spefielementtejä! Mihinkäs kissa karvoistaan pääsisi...

Maaliskuussa on Dodon vuoro. Sen julkaisee Myllylahden mahtava porukka. Järisyttävän upea kansi on Karin Niemen käsialaa.Toukokuussa maailmaan putkahtaa liuta kissatarinoita Art Houselta! Minä, kissa -teoksen kuvittaa fantastinen Julia Savtchenko, jonka värikylläistä ja taianomaista tyyliä olen ihaillut jo vuosien ajan. Miauu, miten mauniota!Entäs se hämärä sitten?

No sehän on tietenkin huomenna lauantaina ensi kertaa järjestettävä kirjallisuustapahtuma Hämärä! Koko ohjelman pääsee lukemaan täältä mutta itse olen paneelissa "Pimeys ja valo spekulatiivisessa fiktiossa" klo 13.00 yhdessä Samuli Antilan, Siiri Enorannan ja Anni Nupposen (pj) kanssa.

Myynnissä on myös joitakin teoksiani (kuten Hämäränsäteet, heh!), joten jos kaipaa kirjahyllyntäytettä tai joululahjoja, nyt on hyvä tilaisuus!

Tapahtuma pidetään Kulttuuritalo Laikussa Tampereen Keskustorin kupeessa.

Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti