1.3.2012

Statistiikkaa sanamuodossa ja ympäripyöreästi

Helmikuussa tuli puoli vuotta siitä, kun aloitin bloggaamisen. Juttua on riittänyt erittäin mukavasti, siitä suuri kiitos ahkerille kommentoijille. Vuorovaikutteisuus ja vertaistuki on rohkaisevaa!

Blogin kävijämäärä kasvaa tasaisesti. Suurin merkitys näyttää luonnollisesti olevan päivityksillä -- mutta kannatti näemmä laittaa tunnisteeksi Harri Haanpää, sillä tällä nimellä on blogiin löydetty enenevässä määrin. Eri asia lienee, löytävätkö nämä kulkijat ollenkaan etsimäänsä tai tulevatko käymään uudestaan.

Juttujen kestosuosikki on Saatekirje. Toivon, että tekstistäni on hyötyä mahdollisimman monelle aiheen kanssa tuskaileville! Viime viikolla julkaistu Kirjalistapudokas tosin kiilasi kirkkaasti kaikkien blogauksieni ohi. Se antoi myös kimmokkeen laatia Helsingin Sanomille avoin kirje lasten ja nuorten kirjallisuuden kohtaamasta eriarvoistamisesta ja uutuuslistojen harhaanjohtavasta otsikoinnista. Tällä viikolla onkin tehty päiväkohtaisia kävijäennätyksiä.

Erityisen hauskoilla tai kummallisilla hakusanoilla ei blogiini ole vähään aikaan löydetty, mutta hänelle, joka tänne löysi hakusanoilla "kuinka voi rakastaa oikein", toivotan onnea matkaan. Ehkä tammikuisesta tekstistä Rakkaus, romantiikka ja toivo voi rivien välistä putoilla vihjeiden muruja.

Bloginkirjoittaja pitää tämän myötä pienen blogitauon ja palaa virkeänä kirjoituspuuhien pariin ensi viikon jälkeen.

5 kommenttia:

 1. Olen lueskellut blogia ahkerasti, mutta ehtinyt kommentoimaan viime aikoina harmillisen vähän.

  Viettäkää oikein rentouttava ja inspiroiva loma :) !

  VastaaPoista
 2. Katoppa mun blogi:)
  -Viivi

  VastaaPoista
 3. kuinka voi tehtdä tunnisteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, Peppi! Sori, tulee vähän myöhään vastaus...

   Kun kirjoitat uutta postausta, sivun oikeassa laidassa näkyy "Tunnisteet" -niminen kohta. Sitä klikkaamalla pääsee syöttämään tunnistesanat laatikkoon. Sitten vain klikkaa "Valmis" -nappulaa ja voila!

   Näin ainakin Bloggerin uuden näkymän kanssa, sitä vanhaa ja perinteistä en ole käyttänyt. :)

   Poista