17.6.2014

Ritarin ansio vapaana ja valloillaan!
Osuuskumma-kustannuksen sivuilta:

"J. S. Meresmaan odotettu jatko-osa Aseenkantajan kunnialle on ilmestynyt. Ritarin ansiossa punnitaan totuus, rakkaus ja kunnia. Se erilainen ritaritarina jatkuu…

Konno Nasovalainen on pyhästi luvannut itselleen pysyvänsä erossa juonitteluista ja ennen kaikkea ritarin arvon menettäneestä Jehrem Kovdasista. Mutta kun Jehremiä syytetään peräti kahdesta murhasta, ei Konno voi kieltäytyä auttamasta.

“Ajatukseni kärjistyvät lopulta yhteen tosiasiaan. Jehrem tarvitsee apua, enkä minä voisi elää omantuntoni kanssa, ellen sitä antaisi. Kuollut ei voi pyytää anteeksi tai osoittaa katumusta. Kuolleelle ei voi kostaa.”

Kiitetty ja tavanomaisuudesta poikkeava Keskilinnan ritarit -sarja on edennyt toiseen osaansa. Ritarin ansio vie lukijan matkalle petosten, riutuvan rakkauden, vihan ja valheen maailmaan. Se näyttää, kuinka kaikkein kauneimpiakin tunteita voidaan käyttää hyväksi, mutta se näyttää myös ikiaikaisen totuuden valheen jäljistä.

J. S. Meresmaa: Ritarin ansio (Keskilinnan ritarit II)
ISBN 978-952-6642-25-3 ePub

6 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon. :) Yksi etappi saavutettu, siitä on hyvä ponnistaa kohti seuraavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ponnahduslautaa ponnahduslaudan perään -- siltä nämä kirjoitusvuodet vähän tuntuvat. :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Jaa, mikähän minun käyttäjätiliäni (osaamistani?) vaivaa... ensin piiiitkä kommenttini erääseen aiheeseen katosi lähetettäessä, nyt tämä äskeinen tuli kahteen kertaan.

  Varaudun (Osuus?)kummallisuuksiin vastaisuudessakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummallisuuksia kerrassaan. :/ Blogger tuntuu välillä pukittelevan, mutta en sitten tiedä milloin on kyse nettiyhteydestä, milloin selaimesta tai jostain muusta kummasta.

   Poista
  2. Saan varmaan syyttää itseäni siitä pidemmän tekstin katoamisesta. Pyrin aina ensin kopioimaan tekstin ennen kuin painelen nappuloita. Nyt kun se unohtui, kävi jälleen ohraiset. (alkoholilla ei ollut osuutta asiaan. Ohraiset... sanonta... ehm.)
   Opiksi kaikille.

   Ja... ehkä se oli hyväksi. Sivusto itse päätti jo, että "rajansa kaikella" ja teki solidaarisuusleikkauksen :)

   Poista