2.7.2014

Välisoitto

Oi, kuulkaa! Nyt on Elisa Kirjassa kauhian mukava kesäale Aseenkantajan kunniasta! Siitä on hyvä aloittaa Keskilinnan ritarit-trilogia, jos ei vielä ole niin tehnyt. Ritariromantiikkaa ja jännitystä, mikäs sen parempi lisäys kesälukemistoon.

Niin vain kirjallisuus on halvempaa kuin kahvi, jonka voimalla se on tuotettu.
Heinäkuu on hujahtanut kalenterisivulle kuin huomaamatta. Mifongin mahti on pian menossa taittoon, ja seuraavaksi odottelen sen osalta taittovedoksia saapuvaksi. Siinä onkin sitten yhden viikonlopun työmaa edessä. On ollut huippuhelmeä kuulla, että kolmatta osaa odotetaan kovasti!

En ole varmaan täällä blogissa maininnut eräästä iloisesta asiasta: työnantajan kanssa on nyt sovittu palkattomista vapaista sekä syksylle että kevättalvelle, mikä tarkoittaa sitä, että kirjoitusaikataulut pysyvät kohdillaan. Täyspäi(väi)nen kirjailijaelämä, täältä tullaan jälleen! Paljon tekemistä onkin tiedossa: Mifonki-sarjan jatko, Keskilinnan ritarien grande finale, muutama novelli, eräs toinen romaanikäsis ja yhden novellikokoelman toimittaminen...

Tuntuu ihanalta ja niin odotuksen arvoiselta se, että saa taas keskittyä kirjoittamiseen. En minä tämän päivätyön ohessa oikein pysty, kaikki energia tuntuu imeytyvän sinne. Tällä viikolla on ollut taas ylitöitä, ja kyllä niitä työasioita sitten omalla ajallaankin miettii. Ei niistä ole irrallinen.

Vähän jo salaa laskeskelen, kuinka monta työaamua on jäljellä... ja enemmän salaa tuumailen, että tulisipa syyskuu pian. (Hyi minua, eihän tässä kunnon kesääkään ole vielä tullut!)

Suuret halausten siivittämät kiitokset niin apurahoittajille että työnantajallekin!

2 kommenttia:

  1. Mukavaa kuulla, että aikaa kirjoittamiselle löytyy tulevaisuudessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä yksi huoli on nyt vähemmän! Täytyy pitää vain sormet ja varpaat ristissä, ettei tule mitään kirjoittamisblokkia...

      Poista