21.11.2022

Loppuvuoden esiintymiset

Kun on julkaissut kolme kirjaa vuoden sisään, voi ehkä odottaakin pääsevänsä juoksemaan kirjamessuista ja -tapahtumista toiseen: näin on minun laitani tänä syksynä! Vampyyrikirja Kenties tapan sinut vielä, novellikokoelma Akanvirta ja säeromaani Kerberos ovat kiinnostaneet väkeä ympäri Suomen. Se on mahtavaa! Takana on jo Turun ja Helsingin kirjamessut sekä viime viikonlopun Kirjakantti Kuopiossa.

Vaan eipä siinä kaikki!
Seuraavat esiintymiset:


Jyväskylän kirjamessut 26.- 27.11.2022

Sunnuntaina 27.11.

  • klo 14.00, Kirjaharju: oppilaiden haastattelussa yhdessä Reetta Vuokko-Syrjäsen ja Nadja Sokuran kanssa 

  • klo 15.00, Silta: Kun ympäristö odottaa. Keskustelemme Sokuran ja Vuokko-Syrjäsen kanssa erilaisista odotuksista, joita niin kirja kuin kirjailija voivat kohdata. 

  • Signeeraus: Osuuskumman osastolla B-362 noin klo 16 eli viimeisen esiintymisen jälkeen.


Martinlaakson kirjasto, Vantaa 1.12.2022 klo 18.00

  • Nuortenkirjallisuuden moniottelija J. S. Meresmaa on haastateltavana kirjastossa 1.12. kello 18.00-19.30. Haastattelussa Meresmaa kertoo muun muassa säeromaanitrilogian päättävästä Kerberoksesta (Myllylahti Oy, 2022) sekä nuorten vampyyrifantasiasarjan aloittavasta kirjastaan Kenties tapan sinut vielä (Karisto, 2022). J. S. Meresmaan laaja tuotanto ulottuu aina nuorille suunnatuista säeromaaneista lasten tietokirjoihin ja eeppiseen fantasiaan. Meresmaan tuotannon elämänmakuiset hahmot ovat valloittaneet lukijoita ja saaneet kiitosta ympäri internetin. Meresmaan säeromaanitrilogia Dodo, Khimaira ja Kerberos käsittelevät ystävyyttä ja rakkautta modernilla otteella, mytologisia elementteja unohtamatta. Kenties tapan sinut vielä -teos tuo uutta verta vampyyriteosten kaanoniin.

Tampereen kirjafestarit 3.-4.12.2022

Lauantaina 3.12.

  • klo 14.30, Aulaklubi: Kenties tapan sinut vielä, haastattelu
  • klo 17.00, Sorsapuistosali: Akanvirta, haastattelu

Sunnuntaina 4.12.

  • klo 13.00, Aulaklubi: Spekulatiivinen fiktio -- NYT! Spekulatiivisen fiktion asiantuntijat keskustelevat spefin nykytilanteesta niin Suomessa, kansainvälisesti, kuin omassakin tuotannossaan. Tule kuulemaan mitkä tuulet puhaltavat juuri nyt ja mihin kannattaa tutustua! Keskustelemassa kirjailijat Saara Henriksson, Emmi Itäranta, J.S.Meresmaa ja M.G. Soikkeli.
  • klo 14.00, Sopraano: Katsaus pirkanmaalaiseen kirjallisuuteen. Pirkkalaiskirjailijoiden jäsenet lukevat uutuusteoksiaan. Esiintymässä Ilona Tomi, Annika Eronen, J.S. Meresmaa, Tuija Välipakka sekä Maria Mustrannan ja Laura Mannisen tuoreista romaaneista syntynyt esitys, jossa tekstikatkelmat yhdistyvät Tommi Takkusen akustiseen kitarasäestykseen.


Tulkaa rohkeasti jutulle, on ihana tavata lukijoita ja kirjanystäviä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti