12.2.2013

Kaksipäiväinen kirjailijakiertue Tampereella maaliskuussa!


Kaksipäiväinen kirjailijakiertue Tampereella maaliskuussa!


"Naisvoimaa fantasiassa" -kiertue alkaa perjantaina 8.3. Tulenkantajien kirjakaupasta, jatkuu lauantaina 9.3. Pienessä kirjakaupassa ja päättyy Sampolan kirjastoon. Mukana on kuusi kirjailijaa, jotka keskustelevat muun muassa sankarillisista tytöistä, fantasiakirjallisuudesta ja mielikuvituksesta. Kiertueen yhteydessä järjestetään myös palautepaja ennakkoon lähetetyille nuorten kirjoittamille teksteille.


Ohjelma:

Pe 8.3. "Fantasiamaa -- pako arjesta vai nykymaailman peili?" Tulenkantajien kirjakauppa, Hämeenpuisto 25, klo 17.00-17.45

La 9.3. "Mistä mielikuvitusta riittää?" Pieni kirjakauppa, Sammonkatu 13, klo 13.00-13.45

La 9.3. "Naissankaruuden monet kasvot", Sampolan kirjasto, Sammonkatu 2, klo 14.15-15.00


Palautepaja pidetään Pirkkalaiskirjailijoiden tiloissa Sampolan Talvipirtti-rakennuksessa (Sammonkatu 2) lauantaina klo 15.30 alkaen.

Kiertueella mukana ovat kirjailijat Magdalena Hai, Anneli Kanto, Anne Leinonen, J.S. Meresmaa, Terhi Rannela ja Salla Simukka. Tapahtumaa tukevat Suomen tieteis- ja fantasiakirjoittajat ry ja Pirkkalaiskirjailijat.

Lisätietoja tapahtumasta tarvittaessa antaa J.S. Meresmaa, jsmeresmaa(at)gmail(piste)com.

Palautepajaohjeet:
Palautepaja on suunnattu ensisijaisesti 13-25 -vuotiaille. Mukaan otetaan 10 tekstiä (1 per kirjoittaja) ilmoittautumisjärjestyksessä. Teksti voi olla novelli, luku romaanista tai synopsis, mutta enimmäismitaltaan kuitenkin 20 liuskaa, kun riviväli on 1,5. Aihepiiri on fantasia laajasti käsitettynä. Kaikki tekstit lähetetään osoitteeseen info(at)tieteiskirjoittajat(piste)net. Tekstien on oltava perillä 25.2. mennessä. Palaute tekstistä annetaan kasvotusten lauantaina 9.3. Tampereella Pirkkalaiskirjailijoiden tiloissa Sampolan Talvipirtissä klo 15.30 alkaen. Tarvittaessa lisätietoja palautepajasta antaa Anne Leinonen, info (at)tieteiskirjoittajat(piste)net


***

Kuten yllä olevasta näkyy, Tampereen tapahtumatarjonta kirjallisuusmaailmassa sen kun monipuolistuu!

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan ja osallistumaan mielenkiintoisiin keskusteluihin. Ja te kirjoittajat, huomatkaa: nyt on mahtava tilaisuus saada palautetta kirjailijoilta, jotka ovat kastaneet omankin sulkakynänsä spefimusteeseen.


Kiertueesta saa mielellään levittää sanaa!

2 kommenttia:

  1. Onko aikaa haasteelle? Minulla olisi nimittäin sinulle haaste blogissani :) http://veravala.blogspot.it/2013/02/yksitoista-asiaa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh, kiitos kaunis! Eiköhän tuo ilmesty jossain vaiheessa blogiin -- olen kyllä vähän hidas noiden haasteiden kanssa. ;) Hyviä kysymyksiä pistit!

      Poista