19.3.2013

Hyvän päivän uutisia

Maanantai-iltana julkaistiin Atorox-novellikilpailun lopullinen ehdokaslista. Olipa riemuisa yllätys löytää paitsi oma novellinsa listalta, myös Steampunk-antologian novellit hyvin edustettuina! Kaiken kaikkiaan viime vuonna julkaistiin reilusti yli 200 spefinovellia, joten listalle pääseminen ei ole mikään pieni saavutus.

***

Steampunk! --Koneita ja korsetteja -antologiasta tipahti uusi arvio Tähtivaeltajan (1/2013) myötä. Toni Jerrmanin kritiikissä kirjoitetaan muun muassa näin: "Osuuskumman muste ei ole lainkaan kuivaa, joten kustantamon seuraavia linjauksia odottaa jännittyneenä."

***

Osuuskumman uusin julkaisu on tuloillaan! Huomenna tuulet voimistuvat -antologian kansi on julkistettu:


Ekologista scifiä pullisteleva teos julkaistaan Maan päivänä 22.4. Tiedossa on silloin muun muassa virtuaalijulkkarit, joista myöhemmin lisää.

8 kommenttia:

 1. Onnea listalla olosta ja Osuuskumman saamasta positiivisesta huomiosta! Noin hyvistä uutisista pitää ottaa ilo irti. :) Ja virtualijulkkarit kuulostavat mukavan moderneilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut sinullekin, samalla listalla koreilemme!

   Ekologiselta kannalta virtuaalijulkkarit ovat oikein mainio idea. Virtuaalikutsuja sadellee (voiko tuo taipua noin?) lähitulevaisuudessa. :D

   Poista
 2. Onnea, onnea! :) Osuuskumma on kyllä hieno juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anu! Kivaa, että meidän jutusta pidetään!

   Poista
 3. Onnea vielä tätäkin kautta :)

  VastaaPoista