3.2.2014

Sensaatiomainen spektaakkeli! Ilmiömäinen ihme-esitys!

Hahhaa, johan kiinnostuit!

Tiedossa ei (valitettavasti) ole parrakkaita naisia tai itsensä solmuksi väänteleviä eksoottisia ihmenaisia, mutta lupaan teille ihmissusia ja fantastista sana-akrobatiaa. Ensi viikonloppuna Jyväskylässä vietetään Vanhan kirjan talvea. Siellä minä ja arvon kollega Magdalena Hai haastamme toisemme kertomaan maan mainioista kirjoistamme. Sanotaan, että oma kehu haisee, joten päädyimme takomaan toisiamme selkään. Se on hyväksyttyä ja oikein.Ahdamme pienet kirjailijaegomme kaupunginkirjaston musiikkisaliin lauantaina 8.2. klo 12, ja toivomme, että jokunen kuulija mahtuu sinne myös. Tunkekaa, tunkekaa! Myöhemmin samaisena päivänä keskustelemme steampunkista, vaihtoehtohistoriasta sekä edellä mainittujen kirjoittamisesta paneelissa, jota vetää Osuuskumman tehotykki Saara Henriksson. Tuo älykäs ja henkeä ruokkiva keskustelu käydään klo 16 alkaen samaisessa musiikkisalissa.

Tämän mainoksen teille tarjosi Päivän Toinen Pannullinen Kahvia.

P.S. Kirjakarkelot alkavat jo perjantaina iltapäivällä. Osuuskumma esittelee Christine Thorelin johdolla raapaleita klo 17 kahvila Novellissa. Kirjojamme saa ostaa paikan päältä koko tapahtuman ajan!

6 kommenttia:

 1. Oijoi, yritän päästä paikalle. Saako kirjaan pyytää nimmaria;)?

  VastaaPoista
 2. Kiitos vielä kerran ihanasta tapahtumasta! Olette molemmat aivan mahtavia ihmisiä, Magdalena ja sinä. Kiitos.

  t. Se, joka sai kaksi kertaa nimmarin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle päivän piristyksestä ja kauniista sanoistasi!

   Poista
 3. Kiitoksia tosi kiinnostavista paneeleista ja juttutuokiosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että viihdyit! Oli mukavaa päästä puhumaan Gigistä ja Henrystä sekä Mifongeista hieman syvääluotavammin kuin yleensä.

   Poista