19.5.2015

Tulista tykitystä

Käärmeenliekit lipovat!

Osuuskumman uusin antologia on saatavilla innokkaimmille jo nyt Elisa Kirjasta. Se sisältää muhkean annoksen lohikäärmetarinoita kotimaisilta spefikirjoittajilta. Suosittelen erittäin lämpimästi, jottenko sanoisi kuumasti!Painettu antologia lienee jo matkalla varastoon.

Olin pudota jakkaralta, kun huomasin takakanteen lainatun omasta novellistani pienen pätkän:

"Ja armias Jooseppi, niin totisesti oli, että peitteiden alta minuun tuijotti rumin otus mitä konsanaan olin nähnyt! Sitä verhosi läpikuultava nahka, josta sieltä täältä törrötti piikkimäistä höyhenpuvun alkua. Vaikka sen kyljistä pistivät esiin luisevat siiventyngät, nokkaa sillä ei ollut vaan kuono niin kuin niillä etelämaalaisilla jokiolennoilla, krokotiileilla, joiden kuvia olin perheen lapsille luetuissa kirjoissa nähnyt."

Taitaa olla ensimmäinen kerta.

***

Muutenkin kuuluu melko muikeaa: viimeistelen Mifongin kätkemää, joka menee kesää vasten taittoon. Ensi kuussa on tulossa julkaisuun englanninnos novellistani Laulaisin suruni mereen nimellä Tears for the Sea. Raapaleitakin on vuorossa taas tämän vuoden toisessa Kummalinnun munia -miniantologiassa sekä postikorttina (jälkimmäinen myöskin englanniksi).

Ideatasolla kypsyy useita novelleja, ja nyt on varmistunut sekin, että saan kirjoitusaikaa viidennelle Mifongille ensi syksynä.

Ja tietenkin edessä on kiihkeä kesä töissä, kuinkas muuten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti