14.8.2016

Ennen kuin arvaatkaan, unelma

Mifongin kadottama on lähtenyt taittoon ja enää vuorossa on oikoluku ennen kuin kirja pääsee painoon ja lukijoiden käsiin. Jihuu!

Viimeiset päivät ennen pumaskan lähetystä (se oli jo viime viikolla) kuluivat karttojen ja vinjettien piirtämisen parissa, joten aikamoista kiirettä on pitänyt kun illat ovat olleet täynnä työtä ja päivät ovat olleet täynnä työtä, joskin toisenlaista. Lisäksi tähän on mahtunut haastatteluja ja valokuvauksia ja uusi puhelin (äly-!), jolla pääsen vastaisuudessa jakamaan kuulumisia paremmin niin Instagramissa kuin mahdollisesti Twitterissä. (Twitteristä en vielä tiedä, sopiiko se minulle.)

Jotain kesästäni kertoo, että vasta elokuussa pääsin hetkeksi lueskelemaan riippumattoon omenapuiden alle. Rentoutumaan toden teolla savusaunassa, irti kirjoittamispaineista.

Kesätöitä on jäljellä enää viikko ja yksi päivä. Sen jälkeen... Niin, sen jälkeen. Hyppy suureen tuntemattomaan. Taloudelliseen epävarmuuteen, täydelliseen vapauteen. Aion omistautua kokonaan sille, mikä on nyt tärkeintä. Sille mikä minusta on vuosien myötä sukeutunut. Kirjailijuudelle. Tarinoille.

Ideoita ja projekteja riittää kymmeneksi vuodeksi, joten ei tässä tarvitse tylsistyä saati kattoon syljeskellä.

Nytkö se sitten toteutuu. Unelma.

6 kommenttia:

 1. Vau, onnittelut! Unelmia on aina ihana toteuttaa. :) Tsemppiä! Niin, ja kokeile ihmeessä Twitteriä. Sitten ainakin selviää sopiiko se sinulle vai ei. Ja näin lukijana siellä on helppoa tägätä kirjailija aina mukaan kun julkaisee arvion teoksesta. Huutelen nyt tätä kautta että luin juuri Mifongin perinnön. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, ihana arvio, kiitos! <3

   Onhan tämä hyvin jännittävää ja pelottavaakin, mutta toisaalta tuntuu ettei enää ole muuta vaihtoehtoa kuin antaa kirjoittamiselle ihan kaikkensa. Jos ei tee sitä nyt, milloin sitten? :)

   Poista
 2. Ooh! Tuo on rohkeaa ja sinulta jos joltakulta sen luulisi onnistuvan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahasta sieppaa! :D Kiitos tsempeistä. Aika näyttää miten käy, mutta loppujen lopuksi menetettävää on aika vähän.

   Poista
 3. Moi! Mietin, mistä voisi ostaa Mifonkikirjoja? Oot paras❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Nella!

   Kiitos ihkusta kommentistasi! <3

   Mifonkeja löytyy monesta paikkaa: helpoimmin tietysti netistä eri kirjakaupoista (ja divareista!), mutta fyysisistäkin esimerkiksi Helsingissä Aavetaajuudelta ja Tampereella Tulenkantajien kirjakaupasta. Vähintään kirjakaupoista pystyy tilaamaan niitä.

   Kaksi ensimmäistä kirjaa (Perintö ja Aika) on kustantanut Karisto, seuraavat osat (Mahti, Kätkemä) Myllylahti. Ainakin jälkimmäisiä löytyy kustantajan omasta kirjakaupasta.

   http://www.myllylahti.fi/kirjat

   Poista