4.11.2013

Otteita kirjailijan kirjoituspäiväkirjasta, osa 4


14.10.2013, maanantai 
Luonnostelin vielä eilen illalla toisen osion kolme viimeistä lukua -- näyttää siltä, että lukuja tulee tähän 18, mikä on jonkinlainen epäsuhta ensimmäiseen osioon verrattuna. Kirjoittaminen sujui jälleen kahdessa osassa, aamulla ja sitten illalla, joskin iltaan jäi kirjoitettavaksi vain viitisen sataa sanaa. Päivän saldo kaikkinensa 1597 sanaa. Kirjoitin luvun 17, joka oli suoraa jatkoa eilen kirjoitetulle. Huomenna jatkanen luvusta 15. Tänään oli taas hieman keskittymisvaikeuksia. 

15.10.2013, tiistai 
Pääsin koneen äärelle kirjoittamaan vasta kuuden maissa illalla, mutta sain kuin sainkin kokoon 1536 sanaa -- eikä kello ole kuin vähän yli yhdeksän! Olen siis varsin tyytyväinen. Olen tänään pallotellut ääneen ajatuksia siitä, mitä [sensuroitua osuutta tässä] voisi tarkoittaa. Seinille puhumista kotona siis. En ole käynyt vielä tänään ulkona, ja nyt on jo pimeää. 

16.10.2013, keskiviikko 
2206 sanaa. Heräsin aamulla aikaisin ja aloin hommiin. Työstin ensin lukua 16, kävin lounaalla kirjailijakollega X:n kanssa ja jatkoin sitten kirjoittamista. Työvire pysyi hyvänä, vaikka pidinkin välillä pitempiä taukoja. Nyt väsyttää, vaikka on vasta alkuilta. Shape Of Despair ja Clouds ryydittivät tänään kirjoittamista. Kirjoitin myös Melicor-osuuden luvun 17 loppuun, mutta en tiedä pitäisikö sitä vielä vähän jatkaa. (Se tuli kirkkaana lisättävänä mieleen eilen illalla juuri ennen nukahtamista.) Nyt alkuillasta työstin luvun 18 alkua, mutta en ole varma mihin se olisi paras lopettaa. Kyse on kuitenkin toisen osion viimeisestä luvusta, ja luulen, että se kaipaa vielä erilaisen päätöksen. Jonkin, mikä enteilee selkeämmin yhden osion loppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti